Ini Blog Gua ! ! ✿bulat_bujur✿ !: 2012 Feb 18

biodata Khairul Fahmi Che Mat




 
 Excited mahu share . haha ! 

Inilah idola eiyza . eiyza pun x tahu kenapa minat sangat dengan dia ni . Dia ? siapa ? 
 
 


Mahu tahu nama sebenarnya ? 
 
Ya la . nama di beri oleh kedua ibu bapanya yang tercinta Khairul Fahmi . 
 
Nama timangan a.k.a nama glamor Apek . Eiyza gelar KFCM . hehe ! 
 
sekian lama eiyza cari hari ulang tahun perkahwinan , eh silap , hari ulang tahun kelahirannya , akhirnya eiyza dapat juga tahu . bilalah ? hari ini la . haha ! x lah . sudah berlalu bagi tahun ini tapi masih ada untuk tahun depan dengan izin Allah . adui bha . lari sudah ni . ok lah . Apek birthday 7 Januari 1989 . 
 
Apek selamat keluar dari kandungan ibunya yang tercinta di Kota Bharu , Kelantan . Kelantan tu sudah tentulah di Malaysia . 
 
Nama bapanya Che Mat bin Hussain . Insan yang melahirkan Apek a.k.a ibunya Bidah ibrahim . 
 
Adik beradiknya seramai 5 orang dan Apek anak yang ke empat . Tahun lalu Adik Apek meninggal dunia before Apek pergi bermain di luar negara . Arwah adik Apek meninggal disebabkan penyakit berjangkit yang di hidapnya .
 
Posisi Apek atas padang sebagai penjaga pintu masuknya bola . Pintu gollah . 
 
Apek ney kelab KELANTAN FA . tapi wakil NEGARA MALAYSIA . memanglah bha kan . haha ! 
 
 
 
 
 
 . 
 
 
 
Eiyza peminat setia KFCM . I dont care about u all yang suka sangat cari kesilapan KFCM . I dont care what do you want to talk about him .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen